Sigdal

Vi tar ikke i, dersom vi sier at nordmenn er gale etter å oppgradere hjemme. Bare i fjor brukte vi over 76 milliarder på oppussing, og kjøkkenet pusses opp oftere enn før. De siste årene har kjøkkenet fått en enda større plass i hjemmet, i areal, hverdag og trivsel. Kjøkken er stedet barna gjør lekser, rommet man inviterer venner til middag og hvor man nyter morgenkaffen en søndagsmorgen. Kjøkkenet har rett og slett blitt husets hjerte, viktigste rom og en måte vi uttrykker vår personlighet.

Når kjøkkenet står for tur, er det ikke lett å vite hvor man skal begynne, og det er lett å surfe seg i hjel uten å bli særlig mye smartere på hvor man skal starte.

 
S12fso58X_500.png
sigdal-bildekarusell-stor.gif
 

Målet med kampanjen

I artikkelserien går vi inn i kjøkkentrender, og sammen med Sigdals interiørarkitekter viser vi hvordan drømmekjøkkenet skapes. Gjennom video fra fabrikken i Eggedal og chat med Sigdals kjøkkendesignere i en av sakene, knyttet vi leseren enda tettere merkevaren, og la slik til rette for at leseren kan ta trygge valg på veien mot et nytt kjøkken. Og ikke minst ble våre lesere inspirert av hjemme-hos-reportasjen hos bloggeren Kristin Lindhjem, som sammen med Sigdal skapte drømmekjøkkenet på den verneverdige familiegården Lindhjem, rett utenfor Sandefjord.

 
Brand Studio har grundig satt seg inn i Sigdal kjøkken sin merkevare og kultur. (...), noe som utvilsomt har bidratt til innholdsrike og gode artikler som har engasjert vår målgruppe
— Nils A. Bruun, Marketing Direktør Nobia Norway
 
Skjermbilde 2018-10-29 kl. 12.08.38.png
 

Les om fler av våre samarbeid her:


Telenor

Komplett bedrift

Equinor